|Terkini dari milan|

1. Amihana: Nilai Sekeping Hati 56 was the last post. New entry? Ntahla... (- . -')
2. SUS - dihentikan untuk seketika.
3. ABB - sedang dirombak. Progress may be updated.

Followers

Tuesday, August 21, 2007

Mumbling... again

Mumbling o milanhawkin at 11:01 AM
Yeay... satu citer dah siap. Actually satu pencapaian yang patut thy banggakan. Just because sebelum ni thy tak pernah berjaya nak siapkan cerita to the very last core.. hehehe. Walaupun citer ni tak seberapa, malah banyak komen yang thy terima (tapi takde plak tulis kat sini ek??), thy sesungguhnya bersyukur ke hadrat Ilahi kerana mengurniakan masa dan idea untuk cerita pertama thy ni. Alhamdulillah...

My best friend plak, Muni (bukan nama sebeno), tak habis2 lagi baca cerita ni. The main reason is, dia memang tak minat baca cerita melayu. Hahaha... nampaknya thy takkan pernah dapat komen dari dia nih. It's OK.

Thy nak siarkan cerita baru pulak. Tapi masa sekarang ni tak mengizinkan thy berkarya. Dan sebenonyer thy masih lagi nak mencari camna nak improve this blog. Thy nak buat macam blog2 novel yang lain tu tapi tak berjaya. Akhirnya terpaksa stick dengan arrangement yang ada ni. Huhuhu... I dont like it but I have to bear with it. Nak cari coding tu, still masa masih lagi cemburu pada thy.

InsyaAllah, jika Allah SWT mengizinkan, tak lama lagi thy akan postkan cerita baru pulak la. Tajuk je takde lagik...

0 demented soul(s):

 

thydivaontheloose... tempat ambe jadi minah jiwang Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review