|Terkini dari milan|

1. Amihana: Nilai Sekeping Hati 56 was the last post. New entry? Ntahla... (- . -')
2. SUS - dihentikan untuk seketika.
3. ABB - sedang dirombak. Progress may be updated.

Followers

Thursday, September 17, 2009

Salam Aidilfitri utk Semua...

Mumbling o milanhawkin at 9:28 PM


Buat teman2 di thydivaontheloose.blogspot, milan ucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri. Mintak ampun dan maaf atas segala kekasaran bahasa dan janji yang tak tertunai. Huhuh.. sampai sekarang pun milan masih tak sempat nak postingkan Amihana-next episode. Sungguh, masa sungguh terbatas. Apatah lagi di bulan mulia ini dan sekarang sudahpun menghampiri akhir Ramadhan. Persiapan Raya menuntut terlalu banyak masa milan yang ada.

Tahun ni milan beraya di kampung milan di Kelantan. Korang semua beraya di mana? Pada sesiapa yang memandu tu, BERHATI2 DI JALAN RAYA ye. Jangan bawak kereta laju2. Sentiasa ingatkan yang tersayang yang sedang menanti kepulangan kita. Pada yang tak balik beraya, jangan sedih pula. Maklumlah, tahun ni mungkin korang plak yang kena standby.. :) Nanti milan bawakkan kuih raya (itupun kalau korang dekat dengan kampung milan lah.. hehehe....jgn maree...)

Akhir sekali, milan doakan semoga kita semua dapat menikmati Hari Raya kali ini dengan penuh kesyukuran. InsyaAllah...

6 demented soul(s):

MaY_LiN said...

slamat hr raya milan..
smg di beri kelapangan..
maaf zahir & batin

Hana_aniz said...

slamat ari raya... maaf zahir dan batin.. ya, sy pn doa moga milan diberi kelapangan. insya-allah..

thydiva said...

mekasih may lin, mekasih hana :)

Fadh said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir & Batin :)

Ummihana said...

salam lebaran dan maaf zahir batin Milan!!

ashie023 said...

samat ari rayo...maaf zahir dan batin...mekasih sebab buat one shot jodoh...ambe enjoy reading it!ahaha

 

thydivaontheloose... tempat ambe jadi minah jiwang Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review