|Terkini dari milan|

1. Amihana: Nilai Sekeping Hati 56 was the last post. New entry? Ntahla... (- . -')
2. SUS - dihentikan untuk seketika.
3. ABB - sedang dirombak. Progress may be updated.

Followers

Wednesday, May 2, 2012

Selamanya Untukmu Sayang: Characters' introduction

Mumbling o milanhawkin at 2:26 PM 3 demented soul(s)
Assalamualaikum sumer! Since milan tengah rombakkan hampir sumer citer2 milan kat sini, sebagai ganti milan kasi some character's introduction je dulu ye. Sekian...
Megat Adif: Aku suka Lana ni, tapi hanya sebagai kawan je la. Memang kawan paling best, yang paling tahan perangai panas baran aku ni, paling memahami aku. Memang beruntung kalau sapa2 jadik laki dia ni. Peramah, ringan tulang, manis dan menawan. Kenapa dia takde pakwe sampai sekarang ek? Tula, asik nak berkepit dengan aku, macamlah aku ni boyfriend dia. Kan saham dah jatuh....
Lana Jaseena: Kenapa la dia tak nampak aku yang dok terpacak depan dia ni? Kenapa mata dia asik pandang perempuan lain? Aku taulah derang tu lawa, seksi meksi.. tapi aku pun takde kurangnya la! Ok, aku kurang bab seksi tu je. Lembap betul tau Adif ni. Perlu ke aku sekeh kepala dia baru dia nak sedar yang aku ni memang tercipta untuk dia?
Afghan: Lanaku sayang, Lanaku malang. Andai kata kau mahu berpaling dari dia, pastinya kau akan melihat aku teguh berdiri di sini memandang kau dengan setianya. Jadi, sila la tolehkan wajah kau dari asyik menatap mamat perasan bagus tu, pls!
Soraya Alisya: Aku sungguh tak faham dengan Lana dan Adif ni. Nak kata bercinta, tak. Nak kata berkawan, napa si Adif tu asyik cari Lana je walaupun dia tgh dating dengan awek dia? Si Lana ni pun satu, bengap betul. Tak tau ke Adif tu cuma nak gunakan dia je? Ish, aku pun bleh nampak, dia bleh wat buta jek. Tensi!
 

thydivaontheloose... tempat ambe jadi minah jiwang Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review