|Terkini dari milan|

1. Amihana: Nilai Sekeping Hati 56 was the last post. New entry? Ntahla... (- . -')
2. SUS - dihentikan untuk seketika.
3. ABB - sedang dirombak. Progress may be updated.

Followers

Wednesday, May 23, 2007

Mumbling o milanhawkin at 5:27 PM
maaf pada sesiapa yang membaca karya thy ni (kalaulah ada pun kan?). sekarang thy tak punya waktu nak updatekan blog ni walaupun sebenarnya karya ni dah siap sepenuhnya. mungkin kalau ada yg tak sabar menunggu, karya thy ni ada disiarkan dalam www.cari.com.my pada bawah ruangan Writer's Room. Mungkin korang boleh check kat situ utk membaca.

But then again, karya thy di sini ada kelainannya dari karya di sana. Karya di sana lebih merupakan first draft, sedangkan yang akan thy siarkan di sini adalah revised draft. Macam-macam la pulak thy ni kan? Hehehe...

Nanti kalau ada kelapangan, thy sudah tentu akan siapkan karya yg di sini. Malah sudah ada idea baru untuk enovel baru. Hmmm....

0 demented soul(s):

 

thydivaontheloose... tempat ambe jadi minah jiwang Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review