|Terkini dari milan|

1. Amihana: Nilai Sekeping Hati 56 was the last post. New entry? Ntahla... (- . -')
2. SUS - dihentikan untuk seketika.
3. ABB - sedang dirombak. Progress may be updated.

Followers

Sunday, October 7, 2007

Dia Milikku - 16c

Mumbling o milanhawkin at 10:26 AM
"Alaa... kenapa abang nak kena sambung belajar sampai oversea? Kat Malaysia ni tak boleh ke?"

"Boleh, tapi kalau abang belajar kat sana, peluang abang untuk menjawat jawatan tinggi, lagi besar. Ira tak nak tengok abang berjaya ke?"

"Bukan tak nak. Cuma nanti, Ira mesti sunyi bila abang takde. Sapa lagi nak temankan Ira study. Sapa lagi nak temankan Ira jalan2. Nanti kalau Ira rindukan abang, macam mana? Abang jauh..." Shaira sudah tersedu. Air matanya mengalir deras di pipi.

Fakhrul menarik Shaira ke dalam dakapannya. Tangannya mencakup wajah manis Shaira, menyapu pipinya yang basah. Mereka saling berpandangan. Semuanya berlaku tanpa dirancang. Tahu2 saja, Shaira menolak keras tubuh Fakhrul yang melekat di tubuhnya. Tangannya menyentuh bibirnya yang baru disentuh oleh Fakhrul. Wajahnya merah padam. Matanya melotot pada Fakhrul, seakan tidak percaya dengan apa yang baru dilaluinya sebentar tadi.

Fakhrul tahu dia bersalah pada gadis yang dipujanya siang malam itu. Dia tak kuat menahan rasa kasih yang mendalam pada Shaira. Tiap kali bersama gadis itu, rasa sayang dan cintanya seakan membuak2. Itu yang membuatkan dia tak dapat menahan diri sebentar tadi. Betapa kuatnya hasutan syaitan pada anak muda ini.

Fakhrul menjerit memanggil nama Shaira berkali2 bila gadis itu berlari laju meninggalkannya di pondok kebun itu menuju ke rumah.

0 demented soul(s):

 

thydivaontheloose... tempat ambe jadi minah jiwang Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review